Tajemství ráje

03.01.2017 21:53
Úryvok z knihy:


Když jsem se dostal do nemocnice, dali mě hned na vyšetřovnu. Nevěděl jsem, že mám aneurysma (abnormální rozšíření krevních cév v mozku). Myslel jsem, že mám jen bolest hlavy. Dali mi nějaké léky, ale nepomohlo to a něco se začalo dít. Vytlačilo to ze mně vzduch. Cítil jsem, jak je múj hrudník jakoby rozdrcen, jako při infarktu. Snažil jsem se nadechnout, ale nešlo to. Viděl jsem, že doktor a moje manželka se mi snaží pomoct, ale upadl jsem do křečí.

Neměl jsem už žádný vzduch. Začal jsem padat, viděl jsem, jak padám do hrozné propasti. Jsem přece kazatel, tohle by se mi nemělo stát. Začal jsem tedy křičet: "Bože, jak je možné, že se mi tohle děje? Jsem muž Boží, sloužil jsem ti, udělal jsem všechno, co jsi mi řekl, abych udělal!"

Když jsem padal dolů, slyšel jsem otřesný křik a nářek mnoha lidí. Dostal jsem se do určitého bodu a pak jsem se zastavil. Poté jsem slyšel, jak mi Bůh říká: "Chci, abys slyšel a viděl, co se děje s lidmi po celém světe, když umírají v nemocnicích a neznají mě. Zemřou zatraceni! A tohle je to místo, na které odejdou."

Dále mi řekl: "Neboj se, tohle ti ukazuji jako varování pro ty, kteří mne neznají."

Potom jsem začal znovu stoupat směrem nahoru a Bůh mně dal zpátky do téla. 

Celú knižku si môžete stiahnuť tu:Bishop Earthquake-Tajemství ráje.pdf