Šišinka mozgová I.

19.03.2018 13:02

Ľudia sú obdarovaní istou časťou mozgu nazývanou šišinka (epifýza), ktorej sa niekedy hovorí aj tretie oko.

Dôvod, prečo sa volá šišinka, je ten, že sa podobá na šišku borovice. Ukrýva však v sebe viac, než len funkcie, ktoré jej oficiálne pripisuje veda.

Táto časť mozgu je bežne zodpovedná za produkciu hormónu melatonínu, zodpovedného za moduláciu spánkových cyklov. Ide o derivát hormónu seratonín, ktorý sa niekedy nazýva aj hormón šťastia.

Prečo ľudia nevedia o všetkých funkciách šišinky?

Šišinka sa nachádza v strede mozgu medzi ľavou a pravou hemisférou.

Dôvodom, prečo sa o všetkých jej funkciách mlčí je, aby sa ľudia nedozvedeli o plnom potenciáli a schopnostiach svojho mozgu.

Šišinka je vlastne portálom medzi fyzickým a spirituálnym svetom.

Pri jej aktivácii začne mať človek pocity eufórie a jednoty, ktoré zaplnia jeho alebo jej myseľ. V podstate nadobudnete pocit vševedúcnosti.

Aktivácia šišinky sa dá dosiahnuť pomocou jogy, meditácie a zopár ďalšími okultnými metódami.

Keď už dôjde k jej aktivácii, človek je potom schopný voľne cestovať do iných dimenzií, ktorým sa niekedy hovorí aj astrálne projekcie či vizualizácia na diaľku.

 

Pomocou pradávnych metód a pokročilých techník dokáže človek údajne aj kontrolovať myšlienky a činy iných ľudí vo fyzickom svete.

Výskum robený v bývalom Sovietskom zväze

Aj keď sa to zdá neuveriteľné, bývalý Sovietsky zväz, ale aj mnohé tajné spolky, pomerne rozsiahlo túto oblasť skúmali.

Samozrejme, zistené informácie si nechávali iba pre seba.

Dôvodom, prečo nie sme schopní využívať túto schopnosť svojho mozgu, je množstvo fluoridu sodného a iných fluoridov, ktoré konzumujeme na dennej báze.

Šišinka totiž absorbuje väčšinu z fluoridu sodného, ktorý sa dostane do nášho tela.

Ten potom šišinku doslova ohlúpne a nie je už schopná udržiavať v rovnováhe hormonálne procesy v tele, ani fungovať ako portál do spirituálneho sveta.

Problémom sú dva hlavné zdroje fluoridu sodného:

  1. Pitná voda – ide o problém hlavne v USA, Kanade, Írsku, Veľkej Británii, Austrálii a na Novom Zélande, kde sa fluoriduje pitná voda z vodovodu. Na Slovensku sa pitná voda našťastie nefluoriduje.
  2. Zubné pasty – takmer každá zubná pasta dnes obsahuje fluorid sodný, ktorý údajne chráni zuby pred zubným kazom (čo je samozrejme nezmysel – fluór spôsobuje dentálnu fluorózu, zvýšenú lámavosť kostí a dokonca aj rakovinu).

Takže spôsobom, ako sa vyhýbať fluóru, je obmedziť jeho zdroje.

U nás je relevantné čistiť si zuby zubnou pastou bez fluóru a vyhýbať sa dentálnym vodám, ktoré ho často tiež obsahujú.

Nechceme teraz vyznieť ako nejakí konšpirační teoretici, no uvedený stav je dôvodom, prečo je v súčasnosti také veľké odpojenie fyzického sveta od sveta spirituálneho.

Zdroj: How To Activate The Powers Of Your Pineal Gland