Mimozemské rasy na Zemi

24.11.2018 13:19

Žijú medzi nami viaceré mimozemskej rasy?

Pre mnohých to je zrejme otázka dobre pritiahnutá za vlasy, ale iní zase na túto otázku hľadajú odpoveď dlhé roky. Jedným z nich je aj ufológ a spisovateľ doktor Michael E. Salla Ph.D., ktorý prednáša filozofiu v austrálskej Canberre a v roku 2005 založil Exopolitický ústav. 
 

Čo je exopolitika?

Exopolitika sa zaoberá možnosťou, že Zem bola v minulosti a je i v súčasnosti navštevovaná rôznymi vyspelými mimozemskými rasami alebo medzihviezdnymi sondami. Hlavným cieľom exopolitiky je získavanie svedectiev od dôveryhodných ľudí zo štátnej správy, letectva, astronautiky, armády a politikov po celom svete a o všetkom informovať verejnosť.

Exopolitické hnutie vzniklo v USA a jeho cieľom je dotlačiť hlavne americkú vládu, aby zverejnila údaje o tom, že mimozemšťania sú už na našej Zemi prítomní vo veľkom počte.

Exopolitici tvrdia, že tajné služby a armády niekoľkých veľkých štátov vedia o mimozemšťanoch. Niektoré vlády s nimi aj spolupracujú alebo využívají ich technológie, ale musia o nich mlčať, aby medzi verejnosťou nevyvolali paniku, ktorá by mohla po takomto zverejnení nastať.

Doktor Michael E. Salla Ph.D. tvrdí:
“Mám k dispozíci spoľahlivé informácie mnohých svedkov, že v súčasnosti pôsobia na Zemi vyslanci šestnástich rôznych mimozemských civilizácií, ktoré sú v kontakte s ľudstvom a okrem toho existuje mnoho mimozemských rás, ktoré pozemské udalosti len monitorujú a nehľadajú kontakt s ľuďmi.”

S doktorom Sallom uskutočnil rozhovor dokonca i Washington Post, kde Salla odhalil zdroje svojich informácií a tiež tvrdil, že veľké množstvo dôkazov môžu ľudia nájsť priamo na internete.

 

Mimozemšťania medzi nami?
Jedným z takýchto dôkazov má byť aj tvrdenie talianskeho profesora a psychiatra Bruna Sammaciccia, ktorý popísal jedno svoje podivné stretnutie. V roku 1956 spolu so svojimi priateľmi stretli dve bytosti, z ktorých jedna merala takmer 2,5 metra a druhá bytosť nemala na výšku ani jeden meter. Toto stretnutie mu úplne zmenilo život.

Vo svojich pamätiach napríklad píše aj toto:

“Boli sme vzatí do obrovskej podzemnej základne, kde bolo mnoho týchto mimozemšťanov. Videli sme tiež, ako sú vzdelávané ich deti, niektoré pokročilou technológiou, ktorú používali a videli sme tiež ich vesmírne lode.”

Po tomto stretnutí - ako tvrdí Sammaciccio - začal aj so svojimi priateľmi tejto podzemnej civilizácii pomáhať, čo trvalo až 20 rokov! Mohlo skutočne dôjsť k takémuto kontaktu ľudí s inou civilizáciou?

Tvrdil by toto profesor a dokonca psychiater, keby to skutočne nebola pravda? Taliansky inžinier a ufológ Stefano Breccia, ktorý sa podzemným základniam venoval dlhé roky, o svedectve Sammaciccia a aj desiatok ďalších Talianov nazbieral množstvo materiálu. Vo svojej knihe Mass Contacts došiel k záveru, že mimozemšťania obývali Taliansko medzi rokmi 1956 až 1978, o čom svedčia výpovede až 80-tich ľudí, ktorí s týmito mimozemšťanmi udržovali veľmi úzky kontakt.

Hovorí o nich takto:

“Niektorí zo svedkov boli vedúci štátnici, učenci a postavy z talianskej a európskej vysokej spoločnosti.”

O mimozemšťanoch zase povedal:

“Mnohí z týchto mimozemšťanov by sa mohli ľahko zaradiť do ľudskej spoločnosti a dokonca robiť aj normálnu prácu, keby to bolo nutné.”

Na konci 70. rokov však údajne došlo k veľkému konfliktu medzi dvoma skupinami mimozemšťanov, kedy boli zničené nie len ich podzemné základne, ale aj väčšina celej mimozemskej skupiny.

Dôvodom konfliktu boli rozdielne názory na ďalšie ovplyvňovanie vývoja ľudských životov a hlavne aký rýchly má byť technologický vývoj na Zemi. Mimozemšťania, ktorí tento konflikt prežili, opustili našu planétu s tým, že sa sem raz vrátia. Môžu byť všetky tieto argumenty reálne?

Vedia niektorí svetoví politici o mimozemšťanoch?
V decembri v roku 2012 sa ruskému premiérovi Dmitrijovi Medvedevovi podarilo odhaliť viac než vôbec zamýšľal. Po rozhovore pre 5 televíznych staníc sa pred kamerami, ktoré stále ešte nahrávali, rozhovoril na tému prísne tajných spisov o návštevníkoch z vesmíru, ktorí nielenže Zem navštívili, ale ktorí na Zemi aj naďalej pôsobia.

Bolo to všetko len Medvedevov žart alebo novinárom priznal to, čo si mal nechať len pre seba? A čo vlastne Medvedev povedal? Jedna z novináriek sa ho pred zapnutou kamerou, o ktorej Medvedev nevedel, že stále beží, spýtala:
“Dostáva prezident Putin informácie o mimozemských civilizáciách?”

Medvedev na to po chvíľkovom zaváhaní odpovedal:

“Spolu s kufríkom s jadrovými kódmi dostáva prezident krajiny špeciálnu prísne tajnú zložku. Táto zložka obsahuje všetky informácie o mimozemšťanoch, ktorí navštívili našu planétu. Spolu s tým dostane správu absolútne tajnej zvláštnej služby, ktorá vykonáva kontrolu nad mimozemšťanmi na území nášho štátu. Nepoviem vám, koľko ich je medzi nami, pretože by to spôsobilo paniku.”

Väčšina svetových médií označila túto odpoveď len za žart ruského premiéra, ale už 22.1.2013 na Svetovom ekonomickom fóre vo švajčiarskom Davose bol jedným z bodov programu aj ten s názvom X-faktory prírody, do ktorého bola zahrnutá i debata na tému Objav mimozemského života, o ktorom sa hovorilo, že:

“Dôkaz života inde vo vesmíre by mohol mať hlboké psychologické dôsledky pre ľudský názorový systém.”

Prečo v tomto kontexte Rusko vyzvalo Spojené štáty Americké, aby už konečne povedali svetu o mimozemšťanoch, inak to Rusko urobí samo?

Ako to teda vlastne je: klamú nám svetoví politici, ktorí o kontaktoch s mimozemskými civilizáciami dobre vedia alebo nás za nos ťahajú exopolitici so svojimi (ne)dôveryhodnými zdrojmi a dôkazmi? Čo je pravda a čo konšpirácia?

Zdroj: http://paramag.eu