10 vedeckých štúdií, ktoré potvrdzujú, že vedomie môže zmeniť náš fyzický svet

21.02.2019 20:25

Nikola Tesla hovoril, že to najlepšie je, že „deň vedy začína štúdiom nefyzikálnych javov, pretože to vytvára väčší pokrok v jednej dekáde ako vo všetkých predchádzajúcich storočiach svojej existencie. Na to, aby ste pochopili pravú podstatu vesmíru, musíte o ňom myslieť z hľadiska energie, frekvencie a vibrácie.“ 

Keď sa naše vedomie zlúči do jedného kolektívu a my všetci sa začneme pozerať na svet rovnakými očami, začneme meniť svet okolo nás. Verím, že v súčasnej dobe sa nachádzame v tomto procese.

Pred určitým časom fyzici skúmali vzťah medzi ľudským vedomím a štruktúrou hmoty. Predtým sa verilo, že Newtnov hmotný vesmír bol základom našej fyzickej hmotnej reality. To všetko sa zmenilo, keď si vedci začali uvedomovať , že všetko vo vesmíre je vytvorené z energie. Kvantoví fyzici zistili, že fyzikálne atómy sú vytvorené vírmi energie, ktoré neustále prúdia a vibrujú. Hmota, vo svojej najmenšej pozorovateľnej úrovni, je energia a ľudské vedomie je k nej pripojené. Ľudské vedomie môže ovplyvniť jej správanie a dokonca ju aj rekonštruovať.

„Všetko, čo nazývame skutočným, je tvorené z vecí, ktoré nemôžeme považovať za skutočné.“ – Niels  Bohr

Hypotéza modernej vedy začína od hmoty, ktorá predstavuje základnú skutočnosť, vzhľadom na priestor, ktorý sa rozširuje do prázdna. Fenomén vytvorenia stabilnej vesmírnej hmoty teda ide nad rámec súčasnej vedy.

Teória kozmickej energie, ktorá sa nachádza v štruktúre hmoty, nemôže vysvetliť príčinu materiálových vlastností, ktoré majú skúsenosti so správaním hmoty. To sú v stručnosti obmedzenia moderných vedeckých teórií na tej najzákladnejšej úrovni fyzikálnych javov prírody.

Keď sa vedecká teória nemôže vyrovnať s otázkou samotného vzniku vesmírnej hmoty a energie, ako by mohla pochopiť a vysvetliť fenomén vedomia, ktoré je jasné v živých bytostiach? Paramahamsa Tewari

Odhalenie, že vesmír nie je zložený z fyzických častí, ale namiesto toho pochádza zo zapletených energetických vĺn prameniacich z práce Alberta Einsteina, Maxa Plancka, Wernera Heisenberga a iných.

1. Kvantový experiment s dvojitou štrbinou

Kvantový experiment s dvojitou štrbinou je príkladom toho, ako sa naše vedomie a fyzický hmotný svet prelínajú. Jeden potenciálny objav tejto skúsenosti je, že „pozorovateľ vytvára realitu“. Článok zverejnený v časopise Physics Essays vysvetľuje, ako bol tento experiment použitý viackrát, aby preskúmal úlohu pri formovaní vedomia povahy fyzikálnej reality.

V tomto experimente, optický systém s dvomi štrbinami bol použitý na testovanie možnej úlohy vedomia v zrútení kvantovej vlnovej funkcie. Pomer dvojštrbinovej spektrálnej sily k jednoštrbinovej spektrálnej sile bol predpovedaný k poklesu, keď bola pozornosť zameraná k dvojitej štrbine.

Štúdia zistila, že faktory spojené s vedomím výrazne korelovali v predpovedaných spôsoboch s odchýlkami s dvojštrbinovým interferujúcim vzorom.

Pozorovanie nenarušuje len to, čo sa má merať, ale vytvára to. Prinútili sme elektrón, aby prijal konečné stanovisko. My sami vytvárame výsledky meraní.

Základný záver novej fyziky tiež uznáva, že pozorovateľ vytvára realitu. Ako pozorovatelia sa sami podieľame na tvorbe našej vlastnej reality.

Fyzici sú nútení priznať, že vesmír je „duševná“ konštrukcia. Priekopnícky fyzik Sir James Jeans napísal: Prúd poznania smeruje k nemechanickej realite; vesmír začína vyzerať skôr ako veľká myšlienka, než ako veľký stroj.

Myseľ sa už dlhšie nebude zdať byť náhodným votrelcom v ríši hmoty, mali by sme ju skôr vyliečiť ako tvorcovia a guvernéri ríše hmoty. Prijmite tento nepopierateľný záver.

Vesmír je nehmotný, mentálny a duchovný. – R.C. Henry, “The Mental Universe” ; Nature 436:29,2005

2. Vláda sponzoruje psychokinetické experimenty

Psychokinetika, známa pod skratkou PK, obsahuje možný vplyv ľudského vedomia na správanie fyzikálnych alebo biologických systémov alebo procesov a zahŕňa niekoľko voľne súvisiacich tried účinkov, ktoré sa vyznačujú odlišnými mierkami energie, formami prejavu, opakovateľnosťou a štatistickým správaním.

V roku 2004 výskumný projekt USA Air Force zverejnil projekt s názvom Teleportation Physics Study, ktorý napísal Eric Davis, PhD, v ktorom poukázal na to, že psychokinetika a ďalšie parapsychologické javy boli predmetom dôkladného výskumu a dokumentácie niekoľkých výskumných pracovníkov a inštitúcií.

Jeden konkrétny príklad bol dielom profesionálneho leteckého inžiniera Jacka Houcka, spolu s armádnym plukovníkom J. B. Alexandrom. Boli zodpovední za udržiavanie počtu PK sedení, na ktorých sa účastníci učili indukčný proces PK a ako začať ich vlastné PK činnosti pomocou rôznych kovových vzoriek, ako sú vidličky a lyžice. Účastníci boli schopní úplne ohnúť alebo skrútiť ich kovové vzorky bez akejkoľvek fyzickej sily.

Tieto udalosti boli utajované pre vládnych vedeckých poradcov a vysokých vojenských činiteľov. Konali sa v Pentagone, v domoch dôstojníkoch a vedcov a na miestach U.S Army Intelligence & Security Command po celom svete. Veliaci generáli, plukovníci ich stále navštevovali. Spôsobilo to „veľké vzrušenie“ medzi prítomnými.

Budeme potrebovať fyzikálnu teóriu vedomia a psychotroniky, ako aj viac  experimentálnych údajov, a tiež objavovať fyzikálne mechanizmy, ktoré ležia za psychotronickou manipuláciou hmoty.

3. Globálny vedomý experiment / Generátory náhodných čísel

Globálny vedomý experiment je medzinárodný, multidisciplinárny projekt medzi mnohými vedcami a inžiniermi. Pochádza z Princentonskej univerzity, v spolupráci s Inštitútom Neurovied.

Neustále zhromažďuje údaje z celosvetovej siete fyzických generátorov náhodných čísel umiestnených po celej planéte. Údaje sú prenášané na domovskú základňu, ktorá má teraz viac ako 15 rokov staré údaje. Naším cieľom je skúmať jemné vzájomné vzťahy, ktoré môžu odrážať prítomnosť a aktivitu vedomia vo svete.

Predpokladáme, že bude existovať štruktúra, v ktorej by mohli byť ľubovoľné údaje, spojené s významnými svetovými udalosťami, ktoré spájajú našu myseľ a srdce.

Generátory náhodných čísel sú systémy vytvorené výskumníkmi z Princetonu, ktoré sú citlivé a reagujú na zámery jednotlivcov, inými slovami, vplyv vedomia. Reagujú tiež na značné posuny pozornosti vyskytujúce sa v ich prostredí. Vrcholy poradia sú bežne zaznamenané počas momentov zdieľanej pozornosti a emócií. Veľké nahrávky sa objavili na prezidentských inauguráciách, tsunami a úmrtiach verejných osobností. Tieto zistenia zamiešali hlboké otázky o povahe vedomia a ich spojenie s našou fyzickou hmotnou realitou.

4. NSA/CIA Experimenty diaľkového videnia v spolupráci so Stanfordovou univerzitou

Diaľkové videnie je schopnosť jednotlivcov opísať vzdialené zemepisné polohy až niekoľko sto kilometrov (dokonca i viac) odtiaľ. Táto schopnosť bola preukázaná, názorne predvedená a zdokumentovaná niekoľkokrát.

V roku 1995 CIA odtajnila a schválila odtajnenie dokumentov, ktoré vypovedajú o jeho zapojení do programu, ktorý trval viac ako 25 rokov. Ingo Swann, jeden z účastníkov tohto experimentu, bol schopný zobraziť konkrétne prstence okolo Jupitera pred NASA. Bolo to zdokumentované v oblasti výskumu.

Jedinci boli schopní zobraziť objekty a ľudí v oddelených miestnostiach, ktoré boli úplne zablokované. Skutočnosť, že niektorí majú/mali možnosť premietať svoje vedomie pri ich výjazde zo svojho súčasného fyzického umiestnenia je celkom úžasná.

Tieto projekty sa vyskytovali už celé desaťročia, kým niektorí z hlavného prúdu sveta sa na ne pozerajú ako na „pseudovedy“, Ministerstvo obrany ich vníma veľmi vážne a udržuje ich prísne tajné. Tento program bol súčasťou programu s názvom „STARGATE“ a bol neočakávane ukončený.

5. Myšlienky a zámery menia fyzickú štruktúru vody

Experimenty za posledné štyri desaťročia skúmali, či samotný ľudský úmysel ovplyvňuje vlastnosti vody. Táto otázka je kladená v ríši alternatívnej medicíny už nejakú dobu, pretože ľudské telo tvorí približne 70 % vody.

Podľa Inštitútu Neurovied, výskumníci navrhli, že zámerne ovplyvnená voda môže byť odhalená tým, že skúma ľadové kryštály vytvorené zo vzoriek tejto vody. Konzistentné výsledky zvyčajne poukazujú na myšlienku, že pozitívne zámery majú tendenciu produkovať symetrické, dobre tvarované, esteticky príjemné kryštály a negatívne úmysly majú tendenciu produkovať asymetrické, nesprávne tvarované a neatraktívne kryštály. Ak to myšlienky a emócie dokážu vytvoriť s vodou, len si predstavte, čo dokážu urobiť pre nás.

Mnohí ľudia poukazujú na to, že tento experiment bol podvod, ale bol uskutočnený viackrát a zopakovaný niektorými vysoko citlivými jednotlivcami v oblasti vedy. Tento experiment koreluje so štúdiou, ktorá skúmala úlohu zámeru a presvedčenia podľa nálady pri pití čaju. Začala skúmať, či pitie čaju „vyliečeného“ dobrými úmyslami mníchov by vplývalo na náladu viac než pitie obyčajného čaju.

Štúdia bola vykonaná za randomizovaných podmienok a výsledky sa ukázali pozitívne.

6. Placebo efekt

Bolo dobre zdokumentované, že môžeme zmeniť našu biológiu jednoducho tým, že veríme, že je to pravda.

Placebo efekt sa definuje ako merateľné, pozorovateľné alebo citové zlepšenie zdravia i správania, ktoré nemôžeme pripisovať liekmi alebo invazívnej liečbe, ktorá bola podávaná. To naznačuje, že človek môže vyliečiť rôzne ochorenia pomocou mysle. Mnohé štúdie ukázali, že placebo efekt (sila vedomia) je reálny a vysoko efektívny.

Štúdia Baylor School of Medicine, publikovaná v roku 2002 v časopise New England Journal of Medicine na pozrela na chirurgiu pacientov s ťažkou a oslabujúcou bolesťou v kolene.

Mnohí chirurgovia oznamujú, že placebo efekt v chirurgii neexistuje, alebo väčšina z nich tomu verí. Pacienti boli rozdelení do troch skupín. Chirurgovia jednej skupine pacientov oholili poškodenú chrupavku. U druhej skupiny, vypláchli kolenný kĺb, odstránili všetok materiál, ktorý spôsoboval zápal. Oba tieto procesy sú štandardné, keď majú ľudia závažné artrotické kolená. Tretia skupina absolvovala „falošnú“ operáciu, keď pacientom podávali len sedatíva a klamali ich, že podstúpili operáciu kolena.

U pacientov, ktorí v skutočnosti nepodstúpili operáciu, lekári vykonali rezy a prepláchnutie slanou vodou na kolene tak, ako by ju absolvovali na normálnej chirurgii. Potom zašili rezné rany ako skutočnú vec, a tým bol proces dokončený.

Všetky tri skupiny prešli rovnakými operáciami obnovy a výsledky boli ohromujúce. U placebo skupiny došlo k zlepšeniu rovnako ako u ďalších dvoch skupín, ktoré podstúpili operáciu.

7. Teleportácia

Anomálna teleportácia bola vedecky skúmaná a zdokumentovaná Ministerstvom obrany.

Článok publikovaný v Čínskej ľudovej republike v septembri roku 1981 v časopise Ziran Zazhi s názvom „Experimenty s teleportáciou objektov vykonané nezvyčajnými schopnosťami ľudského tela“uvádza, že „nadané deti“ boli schopné teleportovať malé fyzické objekty z jedného miesta na druhé. Medzi tieto objekty patrili hodinky, ovady, iný hmyz, rádio mikrovysielač, fotosenzitívny papier a ďalšie. Účastníci sa nikdy predtým nedotkli týchto objektov.

Ďalší výskum bol uskutočnený Inštitútom Aerospace Medicine Engineering v Pekingu, v júli 1990. Bol publikovaný v čínskom časopise Journal of Somatic Science. Táto štúdia uvádza niekoľko pokusov s vysokorýchlostným fotografovaním, ktoré bolo schopné zachytiť prevod testovaných vzoriek, ako sú orechy, zápalky, klince a ďalšie stenami uzavreté papierové obálky, zatvorené sklenené fľaše a rúrky, uzavreté plastové kanistre.

Všetky tieto experimenty hlásili nadané deti i dospelí, ktorí spôsobovali teleportácie rôznych materiálov.

8. Veda srdca

Srdce vytvára to najväčšie elektromagnetické pole vytvorené v tele.

Výskumníci analyzovali spektrálnu analýzu magnetického poľa, ktoré vytvára naše srdce a výsledky ukázali, že emočné informácie sú zakódované do tohto elektromagnetického poľa. Takže tým, že presúvame naše emócie, meníme informácie, ktoré sú zakódované do tohto elektromagnetického poľa, ktoré je srdcom.

Môže to mať vplyv na tých, ktorí sú okolo nás. Keď cítime emócie súcitu, lásky, vďačnosti a porozumenia, srdce bije úplne iné správy.

9/10. A okrem toho

Existujú početné štúdie, ktoré dokumentujú, ako vedomie a naša fyzická hmotná realita sú vzájomne prepojené toľkými rôznymi spôsobmi, s rôznymi príkladmi, ktoré boli uvedené vyššie.

Ide o anomálne procesy informácií alebo prenos energie, telepatiu a iné formy nevysvetliteľných javov, ktoré majú pozorovateľné a opakované výsledky v laboratóriu.

Vedomie zohráva veľmi dôležitú úlohu v našej meniacej sa planéte. Len mať takéto myšlienky by prispelo k masívnemu posunu vo vedomí, ktoré existuje. Nájdite svoj vnútorný pokoj, mier, lásku, aktivitu a svoj život, aby ste zmenili tento svet.

Zdroj: themindunleashed.com